De bogrács is een pan of ketel gebruikt door Hongaren en in vroegere tijden Hongaarse herders om boven een vuur in te koken. Typische bográcsgerechten zijn: paprikás krumpli, halászlé en pörkölt,
Goulash koken in een bogrács kookpot boven het vuur – dat geeft echt een oergevoel. En het eindresultaat is ronduit smakelijk. Daarom laten we je graag kennis maken met een oude Hongaarse traditie. Goulash is...
Deze saus vol verse ingrediënten doet het fantastisch op vlees. Zelf serveer ik hem het liefst met Gehaktballen uit de Dutch Oven. Als saus bij een BBQ of bij spare-ribs is deze saus ook fantastisch. Recept Ch...
Wat wij in Nederland Goulash noemen is in Hongarije eigenlijk soep (Gulyas). Dit recept gaat om de ingedikte variant en wordt in Hongarije Pörkölt genoemd. Hongarije is een groot land en elk gebied heeft zijn ...
Eenvoudig en smakelijk eenpansgerecht voor in de Dutch oven of Bogrács. Voorbereiding 15 minKooktijd 30 minTotale tijd 45 minGerecht: HoofdgerechtHoeveelheid: 4 personenCalorieën: - kcal Ingrediënten1 el olijf...