Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Bogrács Recepten

De bogrács is een pan of ketel gebruikt door Hongaren en in vroegere tijden Hongaarse herders om boven een vuur in te koken. Typische bográcsgerechten zijn: paprikás krumpli, halászlé en pörkölt,

De Hongaarse kookpot – traditioneel buiten koken

De Hongaarse kookpot – traditioneel buiten koken

Harriët 08-09-2019 1
  Goulash koken in een bogrács kookpot boven het vuur – dat geeft echt een oergevoel. En het eindresultaat is ronduit smakelijk. Daarom laten we je graag kennis maken met een oude Hongaarse traditie. Goulash is...
Lees verder
Chilisaus

Chilisaus

Arriën 17-01-2017 0
 Deze saus vol verse ingrediënten doet het fantastisch op vlees. Zelf serveer ik hem het liefst met Gehaktballen uit de Dutch Oven. Als saus bij een BBQ of bij spare-ribs is deze saus ook fantastisch. Recept Ch...
Lees verder
Groentebouillon

Groentebouillon

Arriën 17-01-2017 0
 Recept Verse Groentebouillon  Voorbereiding 20 minKooktijd 30 minTotale tijd 50 minGerecht: SoepHoeveelheid: 6 personenCalorieën: 5 kcal Ingrediënten3 st ui fijn gesneden4 st wortel geraspt of fijn gesneden4 s...
Lees verder
Hongaarse rundergoulash

Hongaarse rundergoulash

Gerben 13-12-2016 0
 Wat wij in Nederland Goulash noemen is in Hongarije eigenlijk soep (Gulyas). Dit recept gaat om de ingedikte variant en wordt in Hongarije Pörkölt genoemd. Hongarije is een groot land en elk gebied heeft zijn ...
Lees verder
Gehaktballetjes met Groenten

Gehaktballetjes met Groenten

Gerben 13-11-2016 0
 Eenvoudig en smakelijk eenpansgerecht voor in de Dutch oven of Bogrács. Voorbereiding 15 minKooktijd 30 minTotale tijd 45 minGerecht: HoofdgerechtHoeveelheid: 4 personenCalorieën: - kcal Ingrediënten1 el olijf...
Lees verder