Biefstuk van de steen
Omschrijving
Er is een maar …. gebruik je een willekeurige stenen zitten er scheurtjes lucht vocht of andere onzuiverheden in dan kan/zal de steen letterlijk uit elkaar klappen. Bij speksteen heb je dit risico niet. In Nederland komt deze steen niet voor maar bij steenhandels / tuincentra is deze steen te koop. Zorg er dus voor dat je speksteen gebruikt!!
Ingrediënten
Kook modus Uitgezet
Instructions
-
Maak de marinade
Meng olie en kruiden totdat je een flinke bak natte marinade hebt.
-
Voorbereiding vlees
Snijd het vlees in stevige plakken van 2 a 3 cm dik. En laat het vlees minstens 30 minuten in de marinade staan.
-
Vlees bakken
Bak het vlees 3 á 4 minuten aan elke zijde. Laat het gebakken vlees na bereiding een tijdje rusten zodat de sappen zich goed verdelen en je een heerlijk mals stuk biefstuk hebt.