dutchovenshop

Biefstuk van de steen

Voorbereidingstijd 45 minuten
Kooktijd 5 minuten
Totale tijd 50 minuten
Moeilijkheid: Beginner
Porties: 1
Ingrediƫnten
  • 1 st Kogelbiefstuk
  • 1/2 st Ui
  • 1 tl Rozemarijn
  • 1 tl Tijm
  • 1/2 stengel Bosui
  • 1 teentje Knoflook
  • 1/2 tl Zout
  • 1/2 tl Peper
  • 2 el Olijfolie
Instructies
  1. 1
    Maak de marinadeMeng olie en kruiden totdat je een flinke bak natte marinade hebt.
  2. 2
    Voorbereiding vleesSnijd het vlees in stevige plakken van 2 a 3 cm dik. En laat het vlees minstens 30 minuten in de marinade staan.
  3. 3
    Vlees bakkenBak het vlees 3 Ć” 4 minuten aan elke zijde. Laat het gebakken vlees na bereiding een tijdje rusten zodat de sappen zich goed verdelen en je een heerlijk mals stuk biefstuk hebt.
Heb jij dit recept al gemaakt?
Bekijk online: https://www.dutchovenshop.nl/recepten/biefstuk-van-de-steen/