Dutch Oven Biscuits vormen een voedzame en eenvoudig te bereiden biscuits voor thuis of in de wildernis en gemakkelijk te bereiden.

Dutch Oven Biscuits

Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 15 minuten Totale tijd 25 minuten
Porties: 4

Ingrediënten

Kook modus Uitgezet

Instructions

Werkwijze

  1. Maken
    1. Verwarm de Dutch oven voor op ongeveer 180 ℃.
    2. Zeef de doe bloem en mix het door de boter met een pollepel.
    3. Voeg de bakpoeder, het zout en de suiker toe en meng het geheel.
    4. Voeg daarna de melk toe en mix het geheel goed door.
    5. Rol het deeg uit en snijd er koekjes uit.
    6. Olie de Dutch oven ligt in en schep met de lepel klodders deeg in de Dutch Oven tot de bodem bedekt is en bak ze in ongeveer 15minuten gaar.

Notitie

Gebruik ten minste 26 kolen, waarvan 1/3 onder de oven en 2/3 op het deksel.