Apple crumble is een eenvoudige, maar heerlijke taart om te maken. Of je het nu serveert bij de koffie of als dessert met een bolletje ijs, met een apple crumble zit je altijd goed!
Heerlijke Apple Crumble
Omschrijving
Ingrediënten
Kook modus Uitgezet
Instructions
-
Schil de appels en snij ze in kleine blokjes.
-
Doe de gesneden appel in een kom en voeg de kaneel en 75 gr suiker toe. Meng dit goed door elkaar.
-
Vet je skillet in en verdeel het appelmengsel gelijkmatig over de bodem.
-
Doe de overige ingrediënten in een kom en kneed deze samen tot een stevig, kruimelig deeg.
-
Strooi het deeg over het appelmengsel in de skillet.
-
Bak de taart ongeveer 30 minuten, op 180°C, totdat de bovenkant goudbruin is.
-
Serveer je apple crumble taart met wat slagroom en vanille-ijs voor een extra lekker gerecht.
-
Vervang de appels eens door ander fruit, zoals peren, perziken, of rabarber.
Serveer en variatie tips
Extra opties: noten en/of abrikozen en of rozijnen.
Stook advies: Veel warmte boven, weinig warmte onder.