Pizza bakkenHeb je het deeg eenmaal bereid en is het goed gerezen, verhit dan je skillet voor op gloeiende kolen of boven vuur. Onthoud: hoe kleiner de pan, hoe dikker de korst. Het is net waar je van houdt. Haal de pan van het vuur en vet hem in met olie. Spreid dan het deeg gelijkmatig over de bodem. Brand je vingers niet! Zet de pan weer op het vuur, tot het deeg blazen vertoont; dan haal je de pan van de warmtebron.
3
De pizza beleggenSprenkel wat olie over het deeg en breng daaroverheen een dunne laag tomatensaus aan. Beleg de pizza dan met toppings naar keuze. Je zet de skillet opnieuw op het vuur en 10-13 minuten later, als de kaas bubbelt en de korst goudbruin is, is je unieke skilletpizza klaar.
Serveer en variatie tips
Je kan naast de genoemde ingrediƫnten, kan je vele andere creaties maken van je pizza. Zo kan je ervoor kiezen om er bbq saus erop te doen of ga de discussie aan met vrienden of familie en probeer wat ananas.