Vegetarische stoof uit de Dutch Oven
Omschrijving
Een heerlijk stoofgerecht met kleurrijke groentes
Ingrediënten
Kook modus Uitgezet
Instructions
Snijden
-
Uien
Snijd de twee uien in kwart ringen. -
Flespompoen
Schil de pompoen en snij hem in blokjes van ongeveer 2 cm. -
Zoete aardappel
Schil de aardappels en snij hem in blokjes van ongeveer 2 cm. -
Tomaten
Snij de tomaten in plakken van ongeveer 1 cm dik. -
Knoflook
Snij de knoflook fijn.
Bakken
-
Groenten
Verdeel alle groenten over de bodem van je Dutch Oven. Behalve de tomaat en kaas. -
Toevoegen
Verdeel de tomaten over de zojuist gemaakte groente laag en strooi daaroverheen de kaas. -
Koken
Zet nu de pan op ongeveer 5 brikketen en plaats ook een aantal stuks op de deksel. Houd in de pan een tempratuur van 180 graden aan. Na ongeveer een uur zijn de pompoen en zoete aardappel gaar en is de stoofschotel klaar.