Vegetarische stoof uit de Dutch Oven

Een heerlijk stoofgerecht perfect voor de frisse dagen.

Vegetarische stoof uit de Dutch Oven

Voorbereidingstijd 15 minuten Kooktijd 60 minuten Totale tijd 1 uur 15 minuten
Moeilijkheid: Gemiddeld Bereidingstemperatuur: 180  °C Porties: 4

Omschrijving

Een heerlijk stoofgerecht met kleurrijke groentes

Ingrediënten

Kook modus Uitgezet

Instructions

Snijden

  1. Uien
    Snijd de twee uien in kwart ringen.
  2. Flespompoen
    Schil de pompoen en snij hem in blokjes van ongeveer 2 cm.
  3. Zoete aardappel
    Schil de aardappels en snij hem in blokjes van ongeveer 2 cm.
  4. Tomaten
    Snij de tomaten in plakken van ongeveer 1 cm dik.
  5. Knoflook
    Snij de knoflook fijn.

Bakken

  1. Groenten
    Verdeel alle groenten over de bodem van je Dutch Oven. Behalve de tomaat en kaas.
  2. Toevoegen
    Verdeel de tomaten over de zojuist gemaakte groente laag en strooi daaroverheen de kaas.
  3. Koken
    Zet nu de pan op ongeveer 5 brikketen en plaats ook een aantal stuks op de deksel. Houd in de pan een tempratuur van 180 graden aan. Na ongeveer een uur zijn de pompoen en zoete aardappel gaar en is de stoofschotel klaar.