Bogrács Recepten

Tijdelijke boodschap

De bogrács is een pan of ketel gebruikt door Hongaren en in vroegere tijden Hongaarse herders om boven een vuur in te koken. Typische bográcsgerechten zijn: paprikás krumpli, halászlé en pörkölt,

Chilisaus

  Deze saus vol verse ingrediënten doet het fantastisch op vlees. Zelf serveer ik hem het liefst met Gehaktballen uit de Dutch Oven. Als saus bij een BBQ of bij spare-ribs is deze saus ook fantastisch.   Recept Chilisaus Voorbereiding...

Groentebouillon

  Recept Verse Groentebouillon   Voorbereiding 20 min Kooktijd 30 min Totale tijd 50 min Gerecht: Soep Hoeveelheid: 6 personen Calorieën: 5 kcal   Ingrediënten 3 st ui fijn gesneden 4 st wortel geraspt of fijn gesneden 4 stegels selderij fijn gesneden 1 teentje knoflook fijn gesneden 1 el koolzaadolie 2 st...

Gehaktballetjes met Groenten

  Eenvoudig en smakelijk eenpansgerecht voor in de Dutch oven of Bogrács.   Voorbereiding 15 min Kooktijd 30 min Totale tijd 45 min Gerecht: Hoofdgerecht Hoeveelheid: 4 personen Calorieën: - kcal   Ingrediënten 1 el olijfolie 30 voorgekookte gehaktballetjes 40 gr wortel gesneden 1 ui gesneden 500 gr courgette gesneden 3 tl...